Vexa Shoes International Srl


vexa

SC “VEXA SHOES INTERNATIONAL” SRL, cu sediul legal in Oradea, str. Fabricilor nr. 8, inregistrata la Reg. Comertului Bihor sub nr. J05/3537/19.11.1992, avand C.U.I.: 3247502, cu atribut fiscal R, este reprezentata de asociatii Tarlea Ionita (98%) si Tarlea Bogdan (2 %), unde doar primul este si administrator .

Societatea si-a inceput activitatea de lohn incaltaminte in 1993 cu circa 40 de angajati, producand la inceput fete incaltaminte, iar ulterior incaltaminte finita pentru cei aproximativ 2-3 clienti externi.

Incepand cu noiembrie 2000, societatea care avea deja 250 angajati, a preluat si angajatii firmei SC “CLELIA DUE PROD” SRL, in spatiul careia functioneaza in prezent firma SC “VEXA SHOES INTERNATIONAL” SRL, ajungand la un numar de circa 400 angajati.

Toata productia realizata, inclusiv de terte firme (Marconada Exim SRL,  Deadeli SRL, Basecri  SRL,  etc, plus alte 2-3 firme de cusut manual) ce lucreaza cu contracte pentru SC “VEXA SHOES INTERNATIONAL” SRL, fac obiectul contractului de lohn incaltaminte cu un singur client – “GIRZA” S.p.A. / ITALIA – cu care lucram de peste 20 ani, in conditii foarte bune, fara intreruperi de activitate.

SC “VEXA SHOES INTERNATIONAL” SRL detine propriile utilaje, masini si benzi de fabricare a incaltamintei, preluand cu chirie si pe cele detinute de SC “CLELIA DUE PROD” SRL, ajungand in acest moment sa dispuna de circa 35 de stante de croit , 5 benzi de confectionat fete incaltaminte si 3 benzi de tras-talpuit incaltaminte.

Clientul extern GIRZA SpA pune la dispozitia firmei, din timp, toate materialele necesare fabricarii produselor pentru reexport, iar incasarea contravalorii manoperei se face integral in 15 zile de la data de 31 a lunii anterioare pentru toata luna trecuta .

Calitatea produselor nostre a contribuit la cresterea numarului de comenzi din partea clientului nostru extern cu care colaboram de atata vreme. Mentionam ca intreaga productie este destinata exportului.

Pe parcursul existentei sale, conducerea firmei VEXA SHOES INTERNATIONAL SRL s-a aratat interesata de folosirea de noi utilaje si adoptarea de noi tehnolologii de productie, de calificarea personalului in vederea obtinerii unor produse de cat mai buna calitate, de formarea maistrilor, de intretinerea utilajelor, de investitiile in mijloacele tehnice deja existente pentru imbunatatirea functionarii acestora si nu in ultimul rand de studierea posibilitatilor de investitii in vederea crearii de noi locuri de munca.