TÂRGUL DE TEHNOLOGIE APLICATĂ DIN JAPONIA

Între 14-18 noiembrie în Yokohama are loc cel mai mare târg de tehnologie aplicată din Asia. Suntem mândri că și Federația Patronilor Bihor va fi reprezentată la acest târg prin persoana domnului Florin BALINT.

„Bihorul va avea la Embedded Technology & IoT Technology 2016, acolo unde se dau trendurile în tehnologia aplicată- harware şi software, un stand propriu în cadrul standului Uniunii Europene”, spune Florin Balint, administrator la Solar Eco System, care va reprezenta în Japonia şi Clusterul IT Cluj, dar şi Federaţia Patronilor Bihor.

„Merg acolo cu intenţia de a dezvolta relaţiile economice cu potenţial pentru japonezi şi pentru a atrage investiţii japoneze. Suntem interesaţi de domenii precum smart city, eficienţă energetică, e-health. Dorim să promovăm potenţialul economic al energiilor regenerabile ale României şi în special al zonei noastre cu scopul de a atrage cât mai mulţi investitori japonezi. Cred că este nevoie de o susţinere puternică pentru a dezvolta capacităţi de producţie care să aducă valoare adăugată”, a declarat Florin Balint.

Sursa: www.bihon.ro


Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.