Sinton Expert


 

sigla sinton r

Sinton Expert este specializată în organizarea de spectacole, concerte sievenimente festive corporate si nunti în regim de full service, în activităţi de promovare produse sau firme (BTL ), cat si in proiectarea si montajul instalaţiilor de sonorizare de tip public adress,iluminat arhitectural cladiri magazine,cluburi si video panouri led,proiectoare sau camere cu echipamente profesionale atât pentru interior cât şi pentru exterior.

 

Misiunea noastră este să vă oferim cele mai bune servicii în organizare siexecuţie venind in întâmpinarea dumneavoastră cu soluţii optime de sunet ,lumini speciale, scenotehnica ,proiecţie video, filmare, pozare, hostess şi organizare de momente distractive sub sloganul « enterteinment spre un alt nivel » .

 

Viziunea noastră este să devenim pentru dumneavoastră cel mai eficientpartener de afaceri în acest domeniu prin serviciile oferite cat si o echipa de profesionisti atestati la nivel european.

 

Echipamentele folosite suntde ultima generaţiefiind de marci cotate intop la nivel mondial atat in sunet cat si in scenotehnica si lumini pe care le adaptam in functie de specificul spectacolului si a numarului de persoane.

 

Echipa Sinton Expert este formata din ingineri de sunet atestati deOUTLINE EUROPE,ingineri de lumini specializati in Budapesta,Montatori scena autorizati in Polonia TUV valabila in UE, Cameramani si fotografi cu experienta de peste 10 ani,DJ cu atestat si experienta peste 15 ani,manageri de touring cu specializare in Budapesta si Bucuresti absolventi de Codex ,cu experienta in regie tehnica de peste 20 de ani.

Logistica: Sinton Expert detine depozit organizat conformnormelor,stivuitoare electrice lise si carucioare de transport,autoturisme si autoutilitare , camioane adecvate transportului personalului si echipamentului.

 

Departamentul de vanzari si relatii cu publicul va sta la dispozitie zilnicpentru solutionarea cererilor dumneavoastra.

Zona geografica pe care actionam in prezent este Romania,Ungaria,. Partenerii nostrii sunt firme de rental din

Ungaria,Romania,Austria,Spania si Italia care ne ofera atat suport logistic suplimentar la nevoie cat si training de specialitate cu examene pe domeniile de activitate specifice ,firma noastra bazandu-se pe 3 principii: echipa,profesionalism si seriozitate invelite in pasiune de aceea consideram ca suntem alegerea potrivita pentru clientii nostrii.