Signum


SC SIGNUM SRL

SC SIGNUM SRL

SC SIGNUM SRL

2004

Signum a intrat pe piata industriei publicitare, o piata in formare la acea vreme. Cu o gandire orientata pe inovatie si solutii am reusit sa ne diferentiem de restul companiilor din domeniul publicitar, atragand clienti din toate domeniile.

2007

Am inceput colaborarea cu firma belgiana 7Concepts, impreuna cu departamentul lor de proiectare am reusit sa dezvoltam produse inovatoare pentru clientii nostri.

2013

Devine un an important, un joint venture intre Signum si 7Concepts aduce calitatea si rapiditatea executiei lucrarilor in avantajul clientilor. Clienti din peste 20 de tari au primit in magazinele lor materiale fabricat in Romania!

R&D

Departametul de cercetare si dezvoltare din Oradea, reuseste sa aduca inovatii in domeniu, cercetand tehnlogiile existente pe piata din diverse domenii si aplicandu-le in solutii de comunicare cu clientii, cateva exemple din culisele R&D: video mapping, ecraneLCD transparente, proiectari video 3D, litere volumetrice masive, si altele despre care inca nu putem vorbi.

Productie

Dotati cu utilje tehnologice de ultima ora, CNC ultra performant, imprimanta large format de inalta rezolutie, gravator/taietor laser, vopsitorie, serigrafie, termoformare, solutii de zincare a materialelor non feroase, … impreuna cu o echipa de 20 profesionisti, in productie reusim sa deservim cele mai exigente cerinte de pe piata locala si internationala.

WEB : www.signum.ro