Scoala de Business


Scoala de Business si-a deschis portile 

Scoala de Business 10.04.2014

Scoala de Business 10.04.2014

 

Joi, 10 aprilie 2014, Şcoala de Business organizată de Federaţia Patronilor Bihor a deschis porţile cetăţii. Opt firme din cadrul FPB au beneficiat de o instruire gratuită pe domeniul de mare interes al managementului proiectelor.

Cursul a fost deschis de iniţiatorul Şcolii de business, dl. Cristobal Toro, reprezentat al firmei AuraPortal, care în prezent se află în Spania, prin Skype. Comunicarea fără limite facilitează instruirea şi este posibil ca viitoarele ediţii să poată fi realizate inclusiv online. Susţinerea ulterioară a trainingului a fost realizată de ing. Eugen ANTAL, director la SC Pro Internet Transilvania SRL, firmă membră a FPB.

După abordarea, un pic cam aridă a elementelor teoretice s-au realizat efectiv, practic, principalele documente esentiţiale în abordarea proceselor prin prisma managementului de proiect. Avantajele sunt evidente, deoarece flexibilitatea în gândire a membrilor unei echipe de proiect este practic inepuizabilă. Instrumentele folosite în managementul de proiect pot fi folosite de firme pentru: atragerea de fonduri nerambursabile, lansarea unui produs nou, branding, dezvoltarea business-ului, introducerea unor standarde de calitate, re-locatare sau schimbarea profilului de producţie.

Următoarele tematici solicitate de cursanţi sunt: Antreprenor Start Up, Competenţe IT în special formare tip Office, Management financiar şi Managementul timpului.

Periodicitatea propusă este de o lună, interval în care se pot face înscrieri pe adresa federatiapatronilor@gmail.com , unde se pot face şi propuneri pentru tematici care să fie abordate în viitor. Firmele care nu sunt membre ale FPB pot participa la cursurile gratuite achitând doar taxa de înscriere, cu valabilitate trei luni, timp în care poate decide dacă rămâne sau nu membru al federaţiei.

Ce spun cursanţii despre modului Management de Proiect?

„Mi-a plăcut interactivitatea, subiectul şi trainerul pentru diversitatea informaţiilor prezentate.”

„Apreciez informaţiile despre munca în echipă şi despre iniţierea unui proiect.”

„Foarte interactiv şi captivant, pragmatic dar prea scurt pentru un subiect atât de mare.”

„Prezentarea cursului bună. Punctarea lucrurilor cu adevărat importante în managementul proiectelor. Organizarea ideilor şi cunoştinţelor aparent haotice, într-un mod bine structurat.”