Sapico


Sapico

Grupul de firme SAPICO – BADOR  din Oradea a fost fondat cu capital privat romanesc in anul 1991 si a dezvoltat o afacere de familie avand ca obiect de activitate importul, distributia si desfacerea materialelor pentru constructii, produselor metalurgice si a produselor ferometale.

 

Compania s-a extins constant prin deschiderea filialelor din Oradea, Arad, Baia Mare si Zalau, cu o suprafata totala de depozitare de peste 10.000 mp, avand un parc logistic semnificativ, toate acestea din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii nostri cedoresc sa achizitioneze materialele necesare in constructia, amenajarea si reabilitarea proiectelelor de anvergura, a locuintelor, a sediilor firmelor etc.

 

Cifra de afaceri este situata la 11 mil euro in 2013.
Parte a grupului nostru este si compania Bador S.A. din Oradea care prin traditia din 1952 in domeniul produselor metalurgice ne-a adus in acest business in urma cu cca 8 ani.
90% din activitatea SC Sapico Chemical International SRL  este in domeniul comercializarii cu produse metalurgice restul este situata in domeniul comercializarii de materiale de constructii si finisaje.
Lucram de regula pe parteneriate si proiecte. Un parteneriat avem cu producatori de teava sudata (Technosteel Iasi si Turbo Tub Bucuresti) furnizandu-le acestora rulouri de tabla laminata .
Alt parteneriat avem cu companii de constructii . Astfel am lucrat si lucram cu companii ca si Conest Iasi (pasarela Octav Bancila Iasi), Fibec S.A. si Grinseg SRL (laserul de la Magurele, diverse poduri rutiere metalice peste A1,proiecte de microhidrocentrale etc).
Suntem interesati sa lucram in parteneriat, pe proiecte oferind sustinere cu produse metalurgice (respectiv tabla otel,europrofile,tevi sudate sau trase,cornier,laturi,bare etc ) sau chiar materiale de constructii (plasa sudata,otel beton etc).

Mentionam ca suntem distribuitori Metinvest International (Elvetia,Italia si Bulgaria) , USS Kosice,Zelezara Smederevo,Arcelor Mittal Flat si Long , etc.
Mentionam ca detinem proiecte personale pe real estate ,constructii rezidentiale pe care intentionam sa le demaram progresiv.
 

 

 

 

 

 

Serviciile de calitate oferite, completeaza cu succes gama de produse, astfel ca echipa Sapico va asteapta in depozitele proprii, cu:

– Servicii de consultanta tehnica – Produse de calitate – Preturi atractive

– Produse disponibile pe stoc sau pe baza de comanda – Servicii de transport si descarcare

– Gama diversificata de produse:

 • Sisteme de ZIDARIE (blocuri, buiandrugi si plansee ceramice,  Bca, boltari pentru fundatie si gard, cosuri de fum, adezivi, gleturi, mortare, tencuieli etc.);
 • Sisteme de INVELITORI (tigla ceramica, tigla beton, invelitori tabla, sindrila bituminoasa, placi ondulate, ferestre de mansarda, etc.);
 • TERMOSISTEME (polistiren expandat si extrudat , accesorii pentru sistem: plase fibra sticla, dibluri, profile, tencuieli decorative, profile decorative, etc.);
 • Sisteme de HIDROIZOLATII (membrane bituminoase, hidroizolatii pentru fundatii, etc.);
 • Sisteme TERMO SI FONOIZOLATII (vata minerala, vata bazaltica, etc.);
 • Sisteme de INSTALATII SANITARE si TERMICE;
 • Sisteme de GIPS CARTON (placi, lianti, profile, accesorii);
 • Sisteme de TAVAN CASETAT (tavan fals din placi, profile, accesorii);
 • PRODUSE METALURGICE: Armaturi (otel beton, plasa sudata, cuie, sarme), TABLA, TEVI, EUROPROFILE
 • FEROMETALE (feronerie, unelte si scule, produse pentru uz casnic)
 • FINISAJE (gresie, faianta, vopsele etc.)

WEB : www.sapico-bador.ro