S.C. Pannon Guard Security International S.R.L.


Pannon Guard Security International (1)

S.C. Pannon Guard Security International S.R.L. este o societate cu capital integral privat, ce îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii 333/2003, având ca specific activitatea de pază şi protecţie.

Obiectivele societăţii noastre sunt protecţia vieţii omeneşti, a bunurilor, a valorilor culturale şi intelectuale, toate acestea fiind realizate prin mijloace legale.

În relaţia cu toţi clienţii, S.C. Pannon Guard Security International S.R.L. pune accent deosebit pe cinste şi corectitudine, principiile de bază ale companiei noastre fiind:

integritate – profesionalism – respect.

Activitatea companiei noastre se desfǎsoarǎ la nivel naţional, cu personal de înaltǎ calificare profesionalǎ  atestat conform legislaţiei în vigoare şi având dotǎrile tehnice corespunzǎtoare activitǎţii de securitate.

            Dorim dezvoltarea unui parteneriat cu clienţii, prin depăşirea stadiului de furnizor de servicii, prin acoperirea nevoilor de securitate a acestora şi oferirea celei mai bune soluţii în domeniu, preluând toate grijile referitoare la securitatea personală, a afacerii acestora, oferindu-le în acest fel posibilitatea de a se concentra pe gestionarea şi dezvoltarea afacerii lor.

Profesionalismul și credibilitatea dovedită se răsplătește prinn tendința crescătoare a numărului de beneficiari mulțumiți. Suntem mândri de faptul că, în situația dificilă de economie mondială reușim să creem locuri de muncă, asigurând astfel creșterea forței de cumpărare.

Printre referințele noastre se află: societăți comerciale, administrații locale, holdonguri, complexe hoteliere, persoane fizice și juridice, organizații civile.

Satisfacția clienților asigurată prin servicii la standarde înalte ne recomandă în rândul partenerilor credibile.

Paza cu forţa umană este cea mai răspândită formă de protecţie până la acest moment, ceea ce ne încurajează în a promova portofoliul serviciilor oferite de Pannon Guard Security Interantional.

WEB : www.pannonsecurity.ro