Raluca Bondar-Traducator si interpret


Prezentare:

Biroul de traduceri va ofera o gama larga de servicii de traduceri autorizate si/sau legalizate, precum si interpretariat (traduceri orale). Limbile cu care lucram sunt Engleza, Germana, Franceza, Spaniola, Italiana, Maghiara sau limbi mai putin uzitate precum Rusa, Ucraineana, Bulgara, Ceha, Slovaca, Norvegiana, Olandeza, Finlandeza, Poloneza, Greaca, Portugheza, Suedeza, Croata, Araba si alte limbi.

 

Pretul este de 20 RON/pag (cu factura) la traducerile din si in En, Ge, It, Sp, Fr, Mag, Rusa, Ucraineana, Bulgara si intre 30-50 RON/pag (cu factura si chitanta) in cazul limbilor mai putin uzitate. Stabilirea pretului se face de comun acord cu clientul, dar preturile se pot negocia in functie de domeniul de specialitate, de volum si de termenele de predare.  In cazul contractelor  de lunga durata (6 luni/1 an)  cu un flux continuu de activitate, pretul se stabileste fix pentru toate lucrarile la semnarea unui contract de prestari servicii intre firma/beneficiar si prestator.

 

In cazul traducerilor orale (interpretariat) taxa standard este de 50 Ron pe ora (cu factura si chitanta), dar in cazul unor deplasari ale traducatorului firma se obliga sa achite taxa de transport/cazare plus diurna care se stabileste de comun acord cu clientul.

Cu stima,

Raluca Bondar
Traducator si interpret
Strada Cazaban nr. 19
Oradea
Romania
Tel: 0740548848
Email:raluca.bondar@gmail.com
www.traduceri.bihor.ro