PROFESIONAL ACADEMY


upper page logo

PROFESIONAL ACADEMY CURSURI

CURSURI ACREDITATE

Profesional Academy va ofera cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cursuri certificate de diplomele obtinute si, mai ales, va ofera pregatire teoretica si practica la standard international cu programa conforma cerintelor U.E.

Doamna Dana Cozman – C.E.O , impreuna cu ceilalti lectori, reprezinta garantia bunei dumneavoastra instruiri.

DOTARI-CORP DIDACTIC
    • Spatiul Profesional Academy este dedicat EXCLUSIV activitatilor de instruire, in spatii amenajate special pentru teorie si special pentru practica profesionala.
    • Corpul nostru didactic ofera atentie fiecarui cursant în parte.

– asigurarea pregatirii teoretice si practice a studentilor la cele mai inalte standarde
– situarea academiei in topul celor mai bune academii din Romania si inceperea colaborarii si schimbului de experienta cu academii similare din alte tari.

Scopul nostru principal este de a oferi sansa gasirii unui job celor care tanjesc dupa o sansa reala de a reusi in viata. Nu ne propunem doar sa-i invatam tehnicile de profil si sa obtina o diploma, ci avem in vedere un obiectiv pe termen lung, cu mult mai important decat dobandirea unor informatii, abilitati si competente profesionale.

DEZVOLTARE PROFESIONALA

Aceasta academie a fost infintata din dorinta si din pasiunea de a veni in sprijinul oamenilor care isi doresc sa profeseze intr-o directie anume sau sa faca o reconversie profesionala tocmai pentru a combate somajul precum si nevoia de a acoperi o buna parte a fortei de munca din tara si a imbunatati in final calitatea vietii.

Dincolo de tot ce inseamna calitatea jobului,a serviciilor si dezvoltarea competentelor profesionale foarte eficiente in campul de munca, vizam dezvoltarea unor abilitati sociale, dezvoltarea unor strategii care sa implice solutii de succes in viata, o meserie de perspectiva, pentru bunastarea si satisfactia profesionala, precum si dezvoltarea calitatii vietii.

Profesional Academy pana in acest moment a scolarizat peste 9000 cursanti dintre care majoritatea si-au gasit locuri de munca pe piata muncii si unii dintre ei chiar si-au infiintat propria afacere. Viziunea noastra incadreaza cursuri in patru sectoare de activitate: infrumusetare, office, customer si spiritualitate cuprinzand peste 20 de cursuri. Ele vin in sprijinul si interesul cursantilor si a oamenilor care vor primi atat calificari cat si specializari in varii domenii de activitate care acopera o buna parte din piata muncii.

Aceasta viziune are la baza valori consolidate si testate de-a lungul timpului,si anume:

Integritate: Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem.

Succes:
 Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem . Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul, deoarece succesul lor este prioritatea numarul 1 pentru noi

Comunicarea:
 suntem constienti ca orice vorba rea intentionata la adresa concurentei, clientilor, colegilor sau firmei ne afecteaza in mod direct, implicit are de suferit si credibilitatea firmei, astfel am dezvoltat comunicarea pozitiva.

Excelenta: ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniu

Invatarea continua:
 ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim

Suntem prezenti actualmente in orasele: Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare insa dorim ca pe viitor sa ne extindem in toata tara precum si in strainatate.

Profesional Academy este specializata atat in formarea incepatorilor, dar se adreseaza si profesionistilor care vor sa adauge noi specialitati sau module la pregatirea lor, respectiv a CV-lui lor. In acest sens, in prezent organizam cursuri specializate, seminarii, traininguri intensive, cu suportul teortic (curs) necesar precum si mijloacele audio-video necesare procesului de instruire. Oferim de asemenea asistenta si suport in gasirea unui loc de munca prin studierea ofertei si recomandari in functie de eficienta si performantele obtinute.

Mentionam ca Profesional Academy a primit locul 1 in Top Profit Romania, judetul BIHOR, domeniul 85: Invatamant precum si alte premii semnificative care confera prestigiu si incredere institutiei noastre.

Garantia calitatii serviciilor noastre: daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv in academia noastra, nici o alta companie organizatoare de cursuri nu ofera acest avantaj.

 

www.profesionalacademy.ro