Hotel Nevis


Hotel Nevis Wellness & SPA

Hotel Nevis Wellness & SPA

Hotel Nevis Wellness & SPA**** este o constructie noua, eleganta, cu dotari moderne si confortabile situat la 3 minute de mers cu mașina fata de centrul orașului Oradea, la 7 minute de mers cu mașina fata de Aeroportul Oradea și la o călătorie de 15 minute cu mașina fata de granița cu Ungaria. Hotelul pune la dispozitia clientilor 66 de camere, din care 42 sunt clasificate la ****, dotate cu instalatie de climatizare, TV plasma, minibar, telefon si internet wireless atat in camere cat si in toate spatiile publice ale hotelului. Camerele decorate in culori pastelate cu fotolii comode si paturile cu dimensiuni generoase va asigura tot confortul si relaxarea de care aveti nevoie. Ospetii hotelului beneficiaza de parcarea gratuita si facilitati SPA.

Centrul de nutritie si remodelare corporala Nevis Wellness & SPA din cadrul hotelului este unul dintre cele mai moderne centre de profil din vestul tarii cu servicii complete SPA, de remodelare corporala si tratamente faciale. La Nevis Wellness & SPA puteti uita de grijile cotidiene relaxandu-va cu unul dintre serviciile pe care vi le punem la dispozitie: piscina interioara, jacuzzi, 3 tipuri de sauna: Old sauna, Aromasauna, Baia de Aburi – baia turceasca – , sala de fitness, dus Vichy, dusuri tropicale, tratamente corporale si faciale care combina masajul, hidroterapia, biostimularea si ultrasunetele, impachetarea la rece sau in termocuverta, tratamente de remodelare corporala, pachete anticelulitice, tratamente faciale Anti Aging, aquagym, consultatie la medicul nutritionist.

Restaurantul hotelului Orhideea by Nevis serveste preparate tradiționale românești, mâncăruri din bucătăria internațională si preparate wellness. Restaurantul Orhideea by Nevis are o capacitate de 50 de locuri. Veti descoperi paradisul sofisticat al florii de orhidee in meniul restaurantului Hotelului Nevis Wellness & SPA.

Hotel Nevis Wellness & SPA are doua sali de evenimente, care pot gazdui un numar de pana la 230 de participanti, respectiv 50 de participanti. Acestea sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a unei intruniri de lucru, dotarile incluzand sistem de climatizare, internet wireless, precum si toata aparatura specifica. Interiorul este mobilat cu mobilier comod, care in mod sigur va face ca o intalnire tinuta aici sa fie comoda si lejera.

 

WEB : www.hotelnevis.ro
www.spanevis.ro