Cum sa devii membru FPB?


“Stimată doamnă, stimate domn!

 

         Permiteţi-mi ca în numele Federaţiei Patronilor Bihor să vă urez mult succes în afaceri!

         Cu siguranţă că, la 23 de ani de la înfiinţare, Federaţiei Patronilor Bihor ar trebui să însemne ceva pentru mediul de afaceri bihorean. Noi, cei aproximativ 250 de membri ai acestei organizaţii, la data curentă (31.07.2014) considerăm că s-a ajuns la maturitatea şi experienţa necesară pentru ca firmele private din judeţul Bihor să nu se simtă singure în înfruntarea greutăţilor pe care le întâmpină.

         Da, Federaţia Patronilor Bihor poate să sprijine firmele private bihorene. Cum?

         Voi începe cu ultimele realizări ale noastre, ce vor îmbunătăţii dezvoltarea mediului de afaceri bihorean.

 1. Reducerea taxelor şi impozitelor pe clădiri pentru persoanele juridice de la 1,6% la 1%, reducerea taxei de cazare turistică de la 2,5% la 1,5%.
 2.  Am fost incluşi în comisia de monitorizare a licitațiilor publice, organizată de Primăria Oradea, spărgând monopolul instaurat de peste 10 ani de zile.
 3. Am înfiinţat împreună cu Primăria Oradiei Comisia de Dialog Economic, unde se vor discuta toate problemele mediului de afaceri orădean şi bihorean. Nu se va mai face abstracţie de noi în elaborarea strategiilor de dezvoltare ale oraşului Oradea şi ale judeţului Bihor.
 4. Ne-am mutat în noul sediu din Cetatea Oradea, Str. P-ța Independenței, nr. 39-41, Corp C, etaj 2, un Centru de Afaceri de aprox. 1000 mp, realizat pe fonduri europene.
 5. Am stabilit relaţii de parteneriat şi colaborare cu principalele instituţii locale şi judeţene: Universitatea Oradea, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Garda Financiară, Direcţia Financiară, Primăria Oradea, Primăriile Marghita, Salonta, Beiuş, Ştei, Aleşd, Valea lui Mihai, Consiliul Judeţean Bihor, Prefectura judeţului Bihor, Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, Direcţia Agricolă.

Federaţia poate interveni pentru membrii săi la oricare din aceste instituţii atunci când au o problemă nesoluţionată. Prin departamentul juridic Federaţia Patronilor Bihor vă poate oferi asistenţă juridică primară, iar în scurt timp vom putea oferi servicii juridice complete.

        Linia telefonică de urgenţă, deschisă 24 de ore din 24 vă stă la dispoziţie pentru orice problemă de afaceri aveţi, Federaţia acţionând rapid pentru a vă veni în ajutor. Numărul de telefon este: 0746366750.

        Prin parteneriatul cu mai multe firme de consultanţă în accesarea de fonduri structurale din Europa vă oferă gratuit consultanţă în urma căreia veţi şti ce trebuie să faceţi pentru a putea accesa fonduri structurale europene. Promovarea produselor companiei dumneavoastră în cadrul Federaţiei Patronilor Bihor vi se face în mod gratuit.

       Federaţia Patronilor Bihor dispune de asemenea de cea mai importantă bază de date cu privire la firmele private din România, în cazul în care doriţi să vă alegeţi partenerii sau să aflaţi date despre ei. Aveţi de rezolvat probleme importante în Bucureşti? Prin reprezentanţii noştri din capitală nu va fi nevoie să vă deplasaţi şi să cheltuiţi bani. Vreţi să organizaţi un eveniment legat de firma dumneavoastră? Departamentul de evenimente Federaţiei Patronilor Bihor vă poate sprijini în totalitate.

      Avem consilieri locali, judeţeni, membrii ai Federaţiei care vor sprijini iniţiativele dumneavoastră legate de viaţa comunităţii în care trăiţi.

      Într-o economie sănătoasă de piaţă organizaţiile patronale au un rol important în dezvoltarea mediilor de afaceri, luptându-se pentru interesele membrilor săi.

       Federaţia Patronilor Bihor are forţa şi capacitatea de a vă apăra interesele. Trebuie doar să deveniţi membru.

      Încrezător că în viitorul apropiat vom face parte, împreună, din marea familie a Federaţiei Patronilor Bihor vă transmit toate cele bune,”

                         

 

Ioan Lucian

 

Preşedinte Federaţia Patronilor Bihor

 

 

 

Pachet servicii pentru membrii FPB

Cotizatia 50 de lei pe luna

 • Asistenta juridica primara gratuita
 • Participarea gratuita la cursuri de perfectionare profesionala si manageriala
 • Accesul la baza de date cu user si parola exclusiv pentru membrii FPB
 • Serviciu gratuit de marketing direct, distribuire de materiale promotionale prin intermediul consultantilor FPB catre membrii acesteia
 • Acces gratuit la pagina de oportunitati de afaceri in care se pot posta cereri si oferte de produse si servicii
 • Preanaliza economico financiara gratuita in vederea accesarii fondurilor structural ale UE
 • Organizare de evenimente pentru companie
 • Organizarea intalnirilor de afaceri in tara si strainatate
 • Statut de invitat la toate evenimentele FPB
 • Simpozioane, conferinte, evenimente mondene etc
 • Contacte de afaceri nationale si internationale
 • Facilitarea participarii la targuri si expozitii
 • Livrarea gratuita a saptamanalului bilingv de afaceri „IMPREUNA BUSINESS”  editat de FPB
 • Inscrierea gratuita pe site-ul FPB si al cotidianului online „IMPREUNA BUSINESS”
 • Inregistrare gratuita in anuarul firmelor bihorene marca inregistrata FPB