Auraportal Eastern Europe


AuraPortal

AURAPORTAL EASTERN EUROPE

AuraPortal a fost infiintata in 2002, beneficiind de un capital social al acționarilor de 25 de milioane de euro. AuraPortal este prezenta in peste 40 de tari, cu peste 300 de clienți mulțumiți care beneficiază de contracte de întreținere. Sediul central se află în Europa (Spania și Olanda), cu o ramura executivă în America de Nord (Florida). De asemenea, are birouri în mai multe țări și o vastă rețea de parteneri care colaboreaza la nivel local cu clienți în întreaga lume. In Romania are un birou strategic

Din anul 2011 este prezenta in Romania (Oradea) prin intermediul biroului International pentru Europa de Est din care coordonează toate proiectele regionale.

AuraPortal HELIUM este o platforma care permite modelarea si executia cu usurinta a tuturor proceselor de business, indiferent de complexitatea acestora, fara cunostinte de programare. Ofera solutii pentru organizatii indiferent de marimea acestora, de la corporatii cu milioane de procese si/sau utilizatori cu diferite drepturi, pana la companii mici. Aceasta platforma poate controla in mod automat procesele de tip end-to-end ale oricarei organizatii sau ale unor procese specifice unor domenii organizationale.

Nucleul AuraPortal este un motor de executie a proceselor CORE BPM care contine trei module organizate în: Procese, Management de documente si Intranet/ Extranet. 

Acum, disponibil in Cloud!

WEB : http://www.auraportal.com/