AstorMueller


AstorMueller

 

bugatti shoes – Brand-ul

Brand-ul bugatti shoes combină valorile clasice, tradiționale cu un spirit nouși modern. Pantofii marca bugatti înseamnă potrivire optimă, prelucrare excelentă, colecții actuale și la moda, precum și funcții high-tech inovative.

AstorMueller este activăîn industria încălțămintei încă din anul 1928, an în care Johann Müller, bunicul proprietarului și administratorului actual, Tim T. Müller, a fondat “Atelierul de pantofi la comanda Johann Müller”. AstorMueller deține licența exclusivă de producție a pantofilor marca bugatti shoes de peste 10 ani și a transformat această marcăîn una dintre cele mai de succes mărci internaționale de pantofi care este prezentăîn 35 de țări în momentul de față.

Echipele noastre internaționale de design sunt mereu foarte aproape de piața curentă si colaboreazăfoarte strâns cu renumiți designeri germani și italieni. Rezultatul este simbioza perfectăîntre meștesugul tradițional, creativitate și tehnologie know-how de ultimă ora.

Noi acordam o mare importantă producției sustenabile, producem după un cod de conduită foarte strict și suntem implicațiîn proiecte sociale în India si China.

 

WEB : http://bugatti-shoes.com/en.html