Arc Electronic


Arc Electronic

ARC ELECTRONIC SRL, un nume rezonant în domeniul instalaţiilor electrice, o echipă dinamică ce are un spirit inovator, un portofoliu complet de produse, o acoperire naţională şi toate acestea cu un singur scop: asigurarea de servicii complete şi de calitate în domeniul distribuţiei de materiale pentru instalaţii electrice şi automatizări.

Evoluţia constant pozitivă, dezvoltarea teritorială şi nu în ultimul rând atitudinea şi profesionalismul echipei ARC ELECTRONIC SRL au atras atenţia internaţională în domeniul distribuţiei de materiale electrice. În scopul imbunătăţirii serviciilor oferite şi în vederea unei expansiuni teritoriale mai rapide, ARC ELECTRONIC SRL a valorificat oportunitatea oferită de a se alatura grupului francez SONEPAR. Astfel, începand cu luna Iulie 2009, ARC ELECTRONIC SRL şi-a modificat parţial acţionariatul, luând alături pe cel mai important distribuitor de materiale electrice la nivel mondial şi anume grupul SONEPAR.

Sonepar, un grup de firme care se bucură de aprecierea internaţională, este liderul mondial în distribuţia de materiale electrice având în componenţă peste 180 de companii care operează în 35 de ţări, pe patru continente.

WEB : http://www.arc-electronic.ro/